KIEROWNIK ZAKŁADU GASTRONOMICZNEGO
Wymagania:
Wykształcenie minimum średnie gastronomiczne, preferowane studia wyższe,
Doświadczenie w branży gastronomicznej,
Doświadczenie w efektywnym zarządzaniu zespołem pracowników,
Bardzo dobra znajomość obsługi komputera, umiejętność obsługi programów branżowych,
Wiedza w zakresie zarządzania kosztami w gastronomii,
Komunikatywność i umiejętność współpracy w zespole,
Posiadanie książeczki sanitarno-epidemiologicznej
Dyspozycyjność, komunikatywność, wysoka kultura osobista,
Odpowiedzialność za powierzone obowiązki, samodzielność w dzianiu,
Zakres zadań:
Odpowiedzialność za wielkość sprzedaży i rentowność lokalu gastronomicznego,
Podejmowanie działań w celu budowania pozytywnego wizerunku lokalu gastronomicznego,
Kreowanie i realizowanie akcji marketingowych, analiza rentowności działań marketingowych,
Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania obiektu,
Zarządzanie zespołem pracowników lokalu gastronomicznego,
Zarządzanie działalnością baru, zarządzanie kosztami,
Odpowiedzialność za jakość obsługi klientów,
Zarządzanie czasem pracy załogi (ustalanie grafiku pracy),
Współpraca z szefem kuchni,
Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów HACCP, BHP, ppoż.
Oferta:
Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
Umowa o pracę,
Wynagrodzenie podstawowe oraz system premiowy uzależniony od wyników,
Współpraca z zaangażowanym i otwartym Zarządem firmy,
Pracę w profesjonalnym zespole.
Wynagrodzenie:
Wynagrodzenie zasadnicze uzależnione będzie od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem na rozmowach kwalifikacyjnych,
· Dodatek funkcyjny,
Premia uzależniona od wypracowanej przez zakład marży.
Planowana data zatrudnienia: grudzień 2021r.
Ilość miejsc pracy: 1
CV prosimy przesyłać na adres: sekretariat@restauracjebydgoszcz.pl
